Skip to main content

Gelukkig mogen er weer kampen georganiseerd worden! Hieronder vind je alle informatie over onze leuke kampen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Een onvergetelijk avontuur!

Verlangt jouw kind naar een onvergetelijk avontuur? Vindt je kind het plezier in het verzorgen van een verscheidenheid aan dieren of snakt het naar beweging en mogelijkheden om creatief te zijn? Op onze boerderij valt elke dag van alles te beleven en wij nemen jouw kind graag mee op sleeptouw!

Ontdek de natuur

Tijdens een boerderijkamp ontdekken we hoe onze groenten groeien, wat schoffelen is, hoe we de dieren verzorgen en voederen, … Al dat harde (maar leuke) werk wisselen we af met leuke spelletjes, knutselen, het bereiden van ons eigen vieruurtje en nog veel meer…

Wat je moet weten

We werken steeds in kleine groepen. De kampen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We voorzien steeds vooropvang vanaf 8u30 en naopvang tot 16u30. Het kamp start om 9u00 en eindigt om 16u00.

Deelname aan onze boerderijkampen kost 35 euro per dag of 150 € per week (biosap, water, fruit, tussendoortje inbegrepen). Lunchpakket zelf mee te brengen! De kampen zijn fiscaal aftrekbaar omdat we erkend zijn als Liers opvanginitiatief. Bovendien gaan de opbrengsten van onze kampen naar onze vzw Tallaart.

Meer info en inschrijven kan via mail naar: evi@gebroedersvercammen.be.

Data kampen 

Kerstvakantie

  • maandag di 28/12 tot do 30/12

Praktisch

Vooropvang: Vanaf 8u30
Programma: 9u00-16U00
Naopvang: tot 16U30

Kostprijs: €35/dag of €150/week (biosap, water, fruit, tussendoortje)*.
Te betalen aan VZW zorgboerderij Tallaart BE48 7360 3965 9627

*Lunchpakket zelf mee te brengen!

Blij op de Boerderij

Dit traject voor kinderen is erop gericht hen te helpen sterker in hun schoenen te staan. Door middel van verschillende leuke activiteiten werken we rond thema’s als veerkracht en zelfvertrouwen. Er zijn twee trajecten:

  • Traject 7- tot 9-jarigen: zaterdag van 10u tot 13u.
  • Traject 10- tot 12-jarigen: zaterdag van 14u tot 17u.

Prijs: €175 euro voor het volledige traject.