Skip to main content

Perfecte start van de week!

Met een lekker en lokaal stuk fruit.

Wij leveren op wekelijkse basis fruitpakketten aan uw bedrijf, school, kinderdagverblijf of organisatie. 

Fruitmanden

Perfecte start van de week

Niets is lekkerder en gezonder dan een goed stuk fruit! Fruit is daarom een ideaal tussendoortje en een goed alternatief voor snacks. Gebroeders Vercammen levert fruitmanden in de ruime regio Lier, Mechelen, Bonheiden, St. Katelijne Waver, Heist-op-den-Berg en groot Antwerpen.

Ga voor een gezond imago

Een appeltje voor de dorst, een banaan voor wat snelle suikers of een heerlijk zachte nectarine, het is maar een greep uit het aanbod. Bedrijven en scholen kunnen bij ons terecht voor een wekelijkse levering van fruitmanden met minstens acht verschillende soorten fruit. Het aanbieden van vers, kwalitatief fruit heeft niet alleen een positieve invloed op de gezondheid, dit pakket geeft uw bedrijf tevens een gezond imago!

Praktisch

Wij bieden drie verschillende fruitmanden aan: van 5, 8 of 10 kilogram. We leveren deze manden wekelijks of tweewekelijks, naargelang uw wensen. De leveringen gebeuren op maandag of na afspraak op een dag naar keuze. Is uw bedrijf gesloten tijdens een vakantieperiode? Geen probleem: we werken via een vrijblijvende formule waarbij u gewoon kan melden dat u die week geen fruit wil laten leveren! Makkelijk, vers, smaakvol!

Onze fruitmanden zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

Neem vandaag nog contact op!

Ecologisch

Geen wegwerpverpakkingen of verre import: u krijgt van ons een eigen, herbruikbare fruitschaal die iedere week aangevuld wordt met de meest verse stukken fruit. Gebroeders Vercammen kiest voor u de mooiste exemplaren uit.

Zieke collega’s verwennen we bij Port of Antwerp met een heerlijke fruitmand. De attentie en gezonde vitamines geven hen een extra boost. Dit geschenk past dan ook volledig binnen ons gezondheidsbeleid. Gebroeders Vercammen zorgt steeds voor een flexibele en snelle service!

Port of Antwerp

Wij zijn echt super tevreden van jullie fruit en service! Wekelijks verwennen jullie onze medewerkers met supergezonde vitamientjes! Als het eens wat extra mag zijn, kunnen we ook beroep doen op jullie prachtige geschenkmanden!

Joos Tuinarchitectuur

Bij ons krijgen de kinderen fruit van Gebroeders Vercammen. En je ziet duidelijk dat het hen smaakt en ze het heel lekker vinden.

De Vlindertuin

Bedankt voor de vlotte levering van onze bestellingen die met veel zorg en liefde voor ons klaargemaakt worden.

Sint-Norbertus Instituut Duffel

Lekker fruit op het werk, altijd vers aangeleverd en steeds diverse keuze, dankzij Gebroeders Vercammen

Delta Technics

Kom kennismaken!

Kom je graag in levende lijve ons bedrijf bezoeken en met ons kennis maken? Dat kan! We hebben formules voor bedrijven en scholen.

Ontdek het ritme van ons bedrijf

Om te laten zien hoe we werken, is ons tuinbouwbedrijf toegankelijk voor een bezoek. Tijdens de rondleiding staan we open voor alle vragen. Tevens is er de mogelijkheid om artisanaal gebak en koffie te verkrijgen of de rondleiding te combineren met een heerlijke picknick met lokale producten. Groepen zijn welkom vanaf 10 personen. We werken graag iets uit op ieders maat!

Schoolbezoeken

Interesse in een superleuk uitstapje met de klas? Ook dit kan op het tuinbouwbedrijf Gebroeders Vercammen in Lier! We werkten een speciaal pakket uit voor de allerjongste peuters en kleuters (1ste en 2de kleuterklas) en voor oudere kleuters en leerlingen van de lagere school (3de kleuterklas tot 6de leerjaar). Tijdens het bezoek ontdekken samen op een interactieve manier en spelenderwijs alles over het leven op ons tuinbouwbedrijf.

Meer informatie over rondleidingen en schoolbezoeken

Onze klanten

Deze bedrijven gingen u voor

Met zorg gemaakt, dat smaakt!

Bij de uitwerking van ons project ‘Met zorg gemaakt, dat smaakt’ krijgen we de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (Europa investeert in zijn platteland), de Provincie Antwerpen en Vlaanderen. Daar zijn we uiteraard erg dankbaar voor.