Skip to main content

Samen duurzaam

Wij helpen uw bedrijf graag op weg.

Voor horecabedrijven leveren wij groenten, fruit en kruiden op maat. Bedrijven, scholen en andere organisaties kunnen bij ons terecht voor gezonde, lokale fruitmanden. 

Horeca

Meerwaarde creëren in uw zaak

Waarom zou u als uitbater van een horecazaak uw groenten en fruit bij ons aankopen? Onze seizoensgebonden groenten zijn dagvers en heerlijk van smaak. Dat proeft u in uw gerechten. We telen zelf meer dan 25 soorten groenten, het hele jaar door. Andere groenten en kwalitatief fruit halen we bij collega-telers uit de omgeving en op de veiling. Zo heeft u altijd meer dan voldoende keuze en variatie. Bovendien zijn lokale seizoensgroenten goedkoper, ecologisch en heerlijk van smaak. Met de producten van Vercammen vermindert u zo uw ecologische voetafdruk en kan u de beste groenten en fruit serveren voor de beste prijs. Win-win, toch?

Ontdek ons aanbod

Bedrijven en organisaties

Perfecte start van de week

Een appeltje voor de dorst, een banaan voor wat snelle suikers of een heerlijk zachte nectarine, het is maar een greep uit het aanbod. Bedrijven en scholen kunnen bij ons terecht voor een wekelijkse levering van fruitmanden met minstens acht verschillende soorten fruit. Het aanbieden van vers, kwalitatief fruit heeft niet alleen een positieve invloed op de gezondheid, dit pakket geeft uw bedrijf tevens een gezond imago!

Ontdek onze fruitmanden

Met zorg gemaakt, dat smaakt!

Bij de uitwerking van ons project ‘Met zorg gemaakt, dat smaakt’ krijgen we de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (Europa investeert in zijn platteland), de Provincie Antwerpen en Vlaanderen. Daar zijn we uiteraard erg dankbaar voor.