Skip to main content

Maak mee het verschil

Met lokale groenten, fruit en kruiden.

Wij leveren onze dagverse producten rechtstreeks aan uw horecazaak in de ruime regio rond Lier. Klaar voor u om te verwerken in heerlijke gerechten. 

Horeca

Meerwaarde creëren in uw zaak

Waarom zou u als uitbater van een horecazaak uw groenten en fruit bij ons aankopen? Onze seizoensgebonden groenten zijn dagvers en heerlijk van smaak. Dat proeft u in uw gerechten. We telen zelf meer dan 25 soorten groenten, het hele jaar door. Andere groenten en kwalitatief fruit halen we bij collega-telers uit de omgeving en op de veiling. Zo heeft u altijd meer dan voldoende keuze en variatie. Bovendien zijn lokale seizoensgroenten goedkoper, ecologisch en heerlijk van smaak. Met de producten van Vercammen vermindert u zo uw ecologische voetafdruk en kan u de beste groenten en fruit serveren voor de beste prijs. Win-win, toch?

Lees meer over onze eigen teelt

Wij zijn er voor u

Teelt op maat

Wij startten met het leveren van groenten en fruit aan horecazaken omdat enkele zaakvoerders ons hierom vroegen. Zij leerden onze producten als particulier kennen, en wilden ook graag deze veldverse groenten en fruit kunnen verwerken in hun gerechten. Klanten proeven het verschil en bovendien kan u hen vertellen dat de groenten die ze eten, gisteren nog op het veld stonden.

Heeft u specifieke kruiden nodig? Naast ons vast gamma groenten en fruit, planten wij op uw vraag de kruiden aan die u vaak gebruikt, zodat u Lierse, lokale kruiden kan verwerken en zo het importeren van kruiden uit het verre buitenland kan vermijden. Dat is opnieuw ecologischer, goedkoper, verser en lekkerder!

Praktisch

We houden eraan u te voorzien van wat beschikbaar is. Wat u ’s avonds bestelt, krijgt u ’s morgens geleverd! Stuur ons een e-mail met uw bestelling en bedrijfsgegevens. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden.

Geef ons uw bestelling door

Vul onderstaande lijst in met uw gegevens en verstuur deze samen met uw bestelling per e-mail naar evi@gebroedersvercammen.be.

  • Naam en voornaam:
  • Naam van de zaak:
  • Adres:
  • Telefoonnummer:
  • Fax (indien van toepassing):
  • Btw-nummer:
  • E-mailadres:

Bij het doorvoeren van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een bevestigingsmail.

Onze klanten

Deze bedrijven gingen u voor

Met zorg gemaakt, dat smaakt!

Bij de uitwerking van ons project ‘Met zorg gemaakt, dat smaakt’ krijgen we de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (Europa investeert in zijn platteland), de Provincie Antwerpen en Vlaanderen. Daar zijn we uiteraard erg dankbaar voor.