Skip to main content

Zoveel meer dan een tuinbouwbedrijf

Een plek om te genieten en te groeien.

Wij verwelkomen je graag op ons bedrijf: voor een leuke namiddag, een gezellig kamp, een zinvolle dagbesteding of coaching trajecten. 

Zorgboerderij

Tussen dieren en planten

Gebroeders Vercammen is niet enkel een lokaal verankerd tuinbouwbedrijf, we richtten enkele jaren geleden ook onze vzw Tallaart op. Met onze vzw bieden we een zinvolle dagbesteding aan aan jongeren en volwassenen die moeite hebben met hun integratie in de maatschappij. Het project “Met zorg gemaakt, dat smaakt” is één van onze nieuwste toevoegingen. Daarnaast bieden we ook regelmatig coachingtrajecten aan voor kinderen, hebben we een snoezelruimte en bestaat de mogelijkheid tot individuele begeleidingen en het organiseren workshops.

Ontdek de zorgboerderij

Beleefboerderij

We verwelkomen je graag in ons leven!

Op ons tuinbouwbedrijf valt er niet alleen altijd wat te doen wat werk betreft, er valt ook heel veel te beleven. Met verschillende activiteiten willen we ons bedrijf en de prachtige weidse velden openstellen voor omwonenden, van kinderen tot volwassenen. Dat doen we onder de naam vzw Tallaart. In ons aanbod vindt u boerderijkampen, rondleidingen, schoolbezoeken, een maïsdoolhof, georganiseerde picknickmogelijkheden. Tevens bieden we de mogelijkheid tot individuele begeleidingen, workshops en verscheidene stagemogelijkheden…

Ontdek de beleefboerderij

Met zorg gemaakt, dat smaakt!

Bij de uitwerking van ons project ‘Met zorg gemaakt, dat smaakt’ krijgen we de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (Europa investeert in zijn platteland), de Provincie Antwerpen en Vlaanderen. Daar zijn we uiteraard erg dankbaar voor.