Weet wat je eet

Wij trekken volop de kaart van lokale verkoop.

Wij bieden onze producten rechtstreeks aan onze klanten aan via onze hoevewinkel, markten, buurderijen, onze webshop en leveringen bij horeca en bedrijven.

Hoevewinkel

Van producent rechtstreeks naar consument

Onze hoevewinkel is gesloten op 1 november.
In onze hoevewinkel ziét u echt de boerderij. De beleving die bij zo’n lokale winkel hoort, vindt u nergens anders. Bovendien is het de ultieme manier om rechtstreeks gezonde en verse producten te kopen. We proberen in onze winkel aan ieders wensen te voldoen, met een assortiment dat nog net iets uitgebreider is dan op onze markten.

Uitgebreid assortiment aan groenten en fruit

Natuurlijk vindt u in onze hoevewinkel standaard onze eigen geteelde groenten en fruit. Groenten en fruit dat we zelf niet kunnen telen, worden grotendeels gehaald bij andere landbouwers uit de regio Lier of aangekocht via de veiling. We volgen in onze hoevewinkel steeds het ritme van de seizoenen. Zo krijgt u altijd het beste van het moment op uw bord en (her)ontdekt u ongetwijfeld steeds nieuwe groenten!

Op zoek naar een mooi cadeau of leuke verrassing? Wij bieden in onze winkel ook prachtige, gezonde fruit- en groentenmanden aan! We maken graag een mand naar uw wens. Vraag naar de mogelijkheden! We helpen jullie graag verder.

Hoeveproducten

Steeds meer landbouwers proberen hun producten rechtstreeks aan de consument te verkopen en daar willen we graag bij helpen. Daarom bieden we ook enkele producten aan van andere telers uit onze regio: lokaal gemaakte appelsap, honing en aardbijenconfituur, biosappen van de 3 wilgen, hoevezuivel en ijs van de Eikenhoeve en mayonaise, tartaar en koolzaaddressing van het Mollenhof! Al deze producten werden net als onze groenten met passie gemaakt. Zelf maken we trouwens ook eigen confituren van zelfgekweekte rabarber en pruimen.

Superfood

Gezond eten doe je door gevarieerd te eten! Om u daarbij te helpen, bieden we in onze hoevewinkel ook een ruim assortiment noten, pitten, dadels, vijgen, quinoa, ambachtelijke granola, muesli, rozijnen, linzen, (kikker)erwten en ander superfood aan.

Met zorg gemaakt

Binnenkort zal je ook slaatjes en soepen vinden in onze hoevewinkel. Deze zullen we samen maken met onze zorggasten: volwassenen die op onze boerderij komen helpen in het kader van een zinvolle dagbesteding. Al deze producten zal je herkennen aan hun eigen logo en slogan: “Met zorg gemaakt, dat smaakt.”

Wil je meer weten? Klik dan hier.

Openingsuren hoevewinkel Koningshooikt

Maandag: 9u00 -17u00
Woensdag: 9u00-18u30
Vrijdag: 9u00-18u30
Zaterdag: 9u00-15u00

Adres: Tallaart 78, 2500 Koningshooikt

Markten

Ons team helpt je met plezier verder!

Gebroeders Vercammen is wekelijks te vinden op verschillende markten met een uitgebreid assortiment van dagverse groenten, fruit en tijdens het seizoen ook plantgoed en chrysanten.  Het geeft ons enorm veel voldoening om op deze manier onze groenten en fruit te verkopen aan de consument, in plaats van ze naar de veiling te brengen. Op die manier krijg je kraakverse en duurzame producten, recht van het veld op je bord waarbij heel wat voedselkilometers en verpakking uitgeschakeld worden.

Advies en informatie

Bij de verkoop op onze markten kunnen we ook uitleg geven bij onze producten en zo mensen terug in contact te brengen met de land- en tuinbouw. Door het persoonlijk contact met onze klanten, kunnen we hen ook adviseren: een tomaat kopen tijdens het zomerseizoen is veel goedkoper én lekkerder dan in de winter. Wij kunnen op die manier dan weer altijd kwaliteit, duurzaamheid en smaak garanderen.

Helemaal gelijklopend met de seizoenen, bieden we bovendien heerlijke groenten- en fruitpakketten en andere pakketten (hyperlink naar pagina webshop pakketten) aan. De makkelijkste manier om te koken op het ritme van de seizoenen en nieuwe producten te leren kennen. Onze vaste klanten kijken er steevast naar uit om hun pakketje te komen ophalen! Meer weten over onze wekelijkse pakketten? Klik hier.

LET OP ZONDAGMARKT HEIST OP DEN BERG GEANNULEERD TEM 30 APRIL.

Locaties

Wij bieden u graag onze waren aan op volgende wekelijkse markten in de ruime regio rond Lier:

Woensdagnamiddag: 
Bonheiden

Zaterdagvoormiddag:
Geel

Zaterdagnamiddag: Scherpenheuvel

Zondagvoormiddag:
Heist-op-den-Berg

Wenst u meer informatie over locaties, tijdstippen of producten? 

Webshop

Laat je groenten en fruit aan huis leveren

Onze webshop is gesloten op 1 november.
Bezoek de vernieuwde online winkel van Gebroeders Vercammen. U vindt er ons ruim assortiment (h)eerlijk verse, lokale en duurzaam geteelde producten. U kan zelf kiezen of u de bestelling komt afhalen in onze hoevewinkel te Koninghooikt of laat leveren.

Leveringen gebeuren dagelijks tussen 7u30 en 16u00. Bestellingen vanaf €25,00 leveren we gratis in de gemeenten in onze omgeving. Meer informatie vind je in onze webshop.

Naar webshop

Onze pakketten

Promo’s en recepten

Wekelijks stellen wij seizoensgebonden groentenpakketten samen. Lekkere soep, spaghetti, wok, of hutsepot met mosselen maak je zo gewoon makkelijk zelf. In al onze pakketten vind je de juiste hoeveelheid groenten. Het bijhorend recept vind je op onze website.

Ga naar recepten

Buurderijen

Boeren en buren

Wij bieden eveneens onze groentenpakketten aan via vijf Antwerpse buurderijen, een initiatief van het netwerk ‘Boeren & Buren’. Je kan de pakketten online bestellen via de website van Boeren & Buren en afhalen op de buurderij in jouw buurt.

Fruitmanden

Prachtige, gezonde cadeau’s

Op zoek naar een origineel, gezond en lokaal cadeau? Met veel plezier maken wij prachtige fruitmanden voor uw familie, vrienden of personeelsleden. Op vraag kunnen wij hierin ook andere lekkere lokale producten of groenten verwerken. Alles is mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.

Zieke collega’s verwennen we bij Port of Antwerp met een heerlijke fruitmand. De attentie en gezonde vitamines geven hen een extra boost. Dit geschenk past dan ook volledig binnen ons gezondheidsbeleid. Gebroeders Vercammen zorgt steeds voor een flexibele en snelle service!

Port of Antwerp

Met zorg gemaakt, dat smaakt!

Bij de uitwerking van ons project ‘Met zorg gemaakt, dat smaakt’ krijgen we de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (Europa investeert in zijn platteland), de Provincie Antwerpen en Vlaanderen. Daar zijn we uiteraard erg dankbaar voor.