Skip to main content
Op 23 oktober neemt Gebroeders Vercammen deel aan de Open Producentendag in het kader van Flanders Food Festival! Op die dag zetten we net als heel wat andere toeleveranciers van de horeca onze deuren wagenwijd open om onze passie en ons vakmanschap te delen. 

Gratis rondleiding met proevertjes

Duid zaterdag 23 oktober zeker aan in je agenda, want tijdens Open Producentendag kan je je gratis laten rondleiden op ons tuinbouwbedrijf in Lier. Op die manier willen we laten zien hoe we het hele jaar door verse groenten en kruiden kweken die we niet alleen rechtstreeks verkopen, maar die ook via verschillende horecabedrijven uit de buurt op jullie bord terechtkomen!
Je kan deelnemen aan twee rondleidingen: eentje om 10 uur en om 13 uur. Je komt dan alles te weten over onze groententeelt, korte ketenverkoop en ook de beleefboerderij terwijl je geniet van lekkere Lierse proevertjes!

Maak kennis met Lierse ondernemers uit de Horeca

Al eens digitaal kennismaken met ons bedrijf en dat van andere Lierse horecaondernemers? Bekijk ons filmpje!

Praktisch

Je kan deelnemen aan één van de rondleidingen door je in te schrijven via onze agenda. Deelnemen is gratis, maar indien je jezelf inschrijft en niet komt, rekenen we een no show-fee aan van 25 euro. De plaatsen zijn beperkt.

Leave a Reply