Skip to main content

Ben jij nog opzoek naar een heerlijk menu voor tijdens de feestdagen? Bij Gebroeders Vercammen vind je ook in de eindejaar periode veldverse groenten. We staan zelfs klaar met verschillende kant-en-klare gerechten voor de feestdagen. Je kan bij ons terecht voor dagverse aperitiefhapjes en -schotels, soepen, koude en warme bijgerechten, kruiden en heerlijke desserts. Onze aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen vind je onderaan deze pagina.

Verse kant-en-klare gerechten

We inspireren je graag met enkele ideeën in onze folder: van diverse champignonsoorten tot wintertoppers zoals rode biet, schorseneer, pastinaak en zoveel meer. Ontdek in de brochurewat wat we voor jullie in petto hebben voor de feestdagen. Vergeet niet om tijdig te bestellen. Meer informatie vind je in onze folder.

Recepten

Zelf aan de slag met onze veldverse groenten en op zoek naar meer inspiratie? Op onze receptenpagina vind je alle recepten die we de afgelopen jaren voor jullie opstelden. Je vindt er ideeën voor voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Hieronder vind je al enkele voorbeelden.

Kastanjesoep

Wok met varkensgebraad en groenten

Pompoensoep

Linguini met scampi, venkel, kerstomaat en chilipeper

Naar alle recepten

Cadeautips

Nog op zoek naar een gezond en lokaal cadeau? Gebroeders Vercammen maakt geschenkmanden gevuld met eigen groenten en fruit aangevuld met biosappen, zuivel, honing, confituur, bionoten, koffie, kazen, champagne en cava. Hiervoor werken we zoveel als mogelijk samen met andere lokale initiatieven en producenten! Je kan een boodschap toevoegen bij je bestelling en je geschenkmand makkelijk aan huis laten leveren. Ook een cadeaubon is mogelijk!

Openingsuren eindejaarsperiode